بهترین های روز
بهترین های روز

سرگرمی و دانستنی های فراوان به همراه کلیپ های روز و مطالب وبلاگهای فارسی با به روز رسانی خودکار

بازسازی ساختمان تئاتر سلطنتی یورک

بازسازی ساختمان تئاتر سلطنتی یورک


تئاتر سلطنتی یورک پس از یک بازسازی چشمگیر بدست د ماتوس رایان، که به طور چشمگیری فضا و تجربه ی بازدید کننده ی تئاتر را تغییر می داد بازگشایی شد. De Matos Ryan : Architects Location: United Kingdom, St Leonard"s Pl, York YO1, UK Project Architect: Raquel Borges Area: 3213.0 sqm Project Year: 2016 این سالن تئاتر در سال 1744 ساخته شد و از هنگام زمان با چند تغییر و بازسازی ساختمان در درازا سال ها، دربرگیرنده ساخت یک لابی جدید، یک غرفه طاقی بتنی در کنار اتاق اصلی بدست پاتریک گوین در سال 1967 به کار خود ادامه داده است. بازسازی دوباره از درجه ی 2 در ساختمان های ذکر شده تمام گنجایش یک گردآور که به چهره افزایشی طی 270 سال ساخته شده بود را آزاد می کرد. این بازسازی ساختمان تئاتر سلطنتی یورک فضای اضافی به تئاتر اضافه می کرد که برای برآورده کردن و دربرگرفتن جمعیت بیشتر به چهره اضطراری باره نیاز بود، و برآیند اینکه ی هنگام مردم بیشتری تو یا درون می شدند و فرصتی برای افزایش درآمد ایجاد می شد، که مایه می شد تا تئاتر از لحاظ مالی در آینده آسوده خاطر تر باشد. معرفی دو ورودی جدید به لابی با طراحی دوباره افراطی که از خیابان مشهود بودند مایه شد تا یکی از آنها برای نخستین بار یک ورودی به تئاتر از سمت جنوب فراهم کند. ایجاد یک فضای لابی جدید زیر رده جلو [1] در پشت جایگاه ویژه با بازشو هایی که قبلاً در آنجا گنجه هستی داشت، و شیشه هایی در رده ستون های ویکتوریایی چشمگیر ترین دگرگونی ها روبرو خانه بودند. آنها یک آزادی گردش بزرگتر فراهم می کردند، که برای نخستین بار به تعمیم پاتریک گوین (اتاق چپ) به راه پله های گرجستانی و اتاق Keregan (اتاق راست) متصل شده بود. این فضای تازه یافت شده برای یک خوشآمد گویی، جمع شدن و جهت گیری سودمند بود. این فضا همچنین فرصتی برای آشکار کردن میراث تئاتر و محوطه فراهم می کرد، و ارتباطاتی قانع کننده میان گذشته و حال ایجاد می کرد. یک طبقه ی موزاییکی مرمر نما که با منبت کاری الگو سازی شده است هندسه ی سده ها وسطایی را آشکار می کند که زمانی لابی جدید در هنگام مکان پیمان داشت، در حالی که راهرو اصلی اکنون از درون لایه بندی رده دیوار ستون قابل دسترسی است. با در بر گرفتن یک کافه ی رو به خیابان و خوشآمد گو برای ترغیب مردم برای تو یا درون شدن که به راحتی از بیرون مشهود است، رده ستون ویکتوریایی یک نمای متحرک لعاب دار به خیابان داده است. فرش قرمزی که کف رده ستون را پوشش می دهد شدنی است به سرنویس یک زبان طنز آمیز در گونه دیده شود که خلق و خوی تئاتر را برای همگی بازدید کننده ها و کسان برجسته نمایان می کند. برای کمک به ارتقا تجربه ی مخاطب و بازدید کننده، نصب سرویس های بهداشتی جدید در هر دو سمت کاخ در همگی طبقات زمان صبر در مدت زمان های اوج ورودی را کاهش می دهد. لابی ها و عایق های صوتی جدید فضاهایی روی همگی طبقات برای اجرای های غیر رسمی دربرگیرنده موزیک و مشاعره ایجاد می کند. عایق های صوتی به کافه، رستوران و بار ها دستور می دهند تا در مدت اجرا ها به تکاپو خود ادامه دهند، و فرصت ایجاد درآمد را افزایش می دهد. با ایجاد درهای جلویی کمکی به لابی و یک محدوده از پیشخوان ها که تنوعی از کاربران را در خود گنجانده اند دسترسی ها بهبود یافته اند، دسترسی گام به گام از خیابان به سالن، و نصب یک بالابر برای دسترسی رده جلو و طبقه ی نخست تئاتر برای نخستین بار نیز در این فرمایش نقش مهمی داشته اند. اتاق پاتریک گوین در سال 1967 در جستار دکوراسیون درونی به دقت مرمت شد تا درهم و برهمی هنگام از میان برود و با بهبود پوشش کف و مبلمان، بروزرسانی روشنایی ها و تعویض نور های سقفی مجددا با هدف طراحی اصلی همخوانی داشته باشد. موقعیت دهی دوباره کافه، بار و باجه به فضای جدید زیر رده نخست مایه شد تا زندگی مجددی به دید اصلی گوین به کاخ روی طبقه ی همکف و رستوران بیسترو دمیده شود. بروزرسانی های سالن اصلی هم برای مخاطب و هم برای اجرا کنندگان سودمند بوده است. صندلی های جدید در سرتاسر جایگاه ویژه نصب شدند، تهویه ی هوا و عایق کاری سالن اصلی و گالری راحتی را همراه با صرفه جویی در انرژی به همراه داشته است. شیارهای جایگاه ویژه افزایش یافتند تا مخاطب بتواند به رده جلو برسد و سالن را یکپارچه حس کند. گالری دوباره شیاربندی شد تا مسیرهای دید بهبود یابند، افزایش گزینه های بلیت مردم را ترغیب می کرد تا دسترسی آسان تری به همگی طبقات داشته باشند. پیش از شیاربندی سکو بسیاری از شرکت های تئاتری به انگیزه محدودیت های سطح شیبدار باره نیاز برای محوطه یورک را در انتهای تور خود می گذاشتند. دگرگونی ها در صحنه و ارکستر دامنه ی امکانات فرهنگی را گسترش داد و سلامتی و ایمنی را با ایجاد دسترسی، یک سکوی مسطح و یک راه عبوری بهتر به زیر سکو گسترش داد. سکوی مدولار مسطح جدید یک برنامه را توانا می ساخت تا دربرگیرنده پایکوبی باشد و همچنین نوآوری های بیشتر را ترغیب می کرد. [1] Dress Circle تهیه و تنظیم: تحریریه گروه معماری و دکوراسیون درونی شاه توت به کارگیری مطالب سایت تنها با ذکر منبع ودرج لینک سایت شاه توت مجاز می باشد. معماری، طراحی درونی و هنر خلق فضا
منبع : معماری، طراحی داخلی و هنر خلق فضا
تاریخ باز نشر :
زمان : حدود 7 روز پیش

بازنشر شده توسط : - bestofday
لینک ثابت مطلب :
امتیاز 5     1 تا 5
تعداد بازدید : 3

موضوع مطلب : #

فرهنگی

#

هنری

#

گردشگری

#

موسیقی

#

پزشکی و سلامت

#

فضای مجازی

| آذربایجان غربی
برچسب ها : #

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#


دانلود مسابقه گلدبرک و براک لزنر ۲۰۱۷ دانلود ترانه های عاشیق صداقت